Koncerter

Event Information:

 • søn
  13
  jan
  2019

  Nytårskoncert 2019 i Kolding

  15:00 Comwell Teater i Kolding

  Gik du glip af koncerten i Aarhus, eller vil du bare høre og se den en gang til? Så kom til Kolding. Billetter kan købes her (link).

  Traditionen tro danner Kolding Teater rammen om en storslået nytårskoncert, som Kolding Harmoniorkester hvert år arrangerer.
  Også denne gang leveres musikken af Harmoniorkestret TONICA, suppleret med musikere fra Kolding Harmoniorkester. Et orkester med ca. 50 musikere, som byder det nye år velkommen med en koncert, der er ulig nogen anden.
  TONICA er et erfarent orkester med mere end 75 år på bagen. I år vil den traditionsrige nytårskoncert blive med orkestrets nye dirigent i front. Boris Kertsman står for den musikalske styring af koncerten, som sædvanen tro ligeledes vil indeholde indslag med solister, fest og spas.
  Årets solister er den bramfri baryton Hans Dueholm og den buldrende bas Jesper Brun-Jensen, der hver især er kendt for forestillinger, koncerter og reklamefilm. Hans Dueholm, Jesper Brun-Jensen og Harmoniorkestret TONICA har valgt højdepunkter fra musicalens og operettens verden.
  Vær med til at få det nye år på skinner med en nytårskoncert af de store.