Koncerter

 • søn
  07
  jan
  2018
 • søn
  14
  jan
  2018
  Comwell Teater i Kolding

  Vi gentager vores store success fra nytårskoncerten i Aarhus i Kolding, nu med Peter Harbeck som dirigent. Solist i år er igen: Annette Heick!

  Læs mere om koncerten og forkæl dig selv med en billet på koldingbilletter.dk 🙂

 • søn
  22
  apr
  2018
  13:00Storcenter Nord, Aarhus

  Harmoniorkesteret TONICA byder alle indenfor til en festlig forårskoncert i Storcenter Nord. Udover at byde foråret velkommen kan vi også præsentere publikum for TONICA´s nye dirigent Boris Kertsman. Boris er ikke bare ny til denne koncert. Han vil fremover stå i spidsen for TONICA som fast dirigent. Et samarbejde som både orkester og publikum kan se frem til.

  Til forårskoncerten har vi valgt en buket med festlig, iørefaldende og varieret musik, så alle kan komme hjem med en god oplevelse. En flig af eftermiddagens program skal lige nævnes. Over Overturen til Candide og West Side Story, begge værker af Leonard Bernstein til filmmusik af Ennio Morricone og videre til en samling kendte Kai Normann Andersen melodier og meget mere.

  Så kom og vær sammen med TONICA.

  Vi glæder os til at give jer en god og fornøjelig eftermiddag.

  Billeter kan købes ved indgangen, eller på biletto.dk (link).

 • søn
  17
  jun
  2018
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Glad jer årets første Havnekoncert med Tonica i Ry!

  Vi glæder os til at møde et veloplagt publikum, når vi går i gang under ledelse af Boris Kertsman, som er blevet vores faste dirigent, og med Mona Britt som solist.

   

 • man
  03
  sep
  2018
  19-22Jazz-og folketeltet, Skt. Pauls Kirkeplads

  Ha' en hyggelig aften i jazz- og folketeltet, og oplev Tonicas lystige Tyrolere i festugen!

  Se hele arrangementet (inkl spisning fra kl. 18) her

 • søn
  30
  sep
  2018
  14:30 - 16:00Aarhus Rådhus

  Wienerkoncerten forlader Aarhus festuge, bare for at komme tilbage når det passer bedst: i det unge efterårets gyldene tid. Wien bleibt Wien! Som noget nyt udvides programmet med promenademusik. Vi glæder os til at ses den 30. september. Kom med Kjøbenhavns jernbane, i damp galop. Der dirigeres (Boris Kertsman), synges (Daniel Kjær Nielsen), danses (Århus Balletakademi) og spilles (Tonica), og vi glader os til jer der bliver publikum til hele festen.

  Billetter kan allerede købes online, på billetto (link)

  Lidt om koncerten:

  Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Tonica, der til denne koncert har inviteret dansere fra Aarhus Balletakademi og tenoren Daniel Kjær Nielsen.
  Koncerten tager udgangspunkt i Tonica´s tradition for at give et trofast publikum en koncert med klingende lystig wienermusik, som sædvanlig, men har løftet koncerten ud af festugen, tilføjer en genremæssig fornyelse og inviteret flere musikalske venner med for at give publikum mere for både øjne og øre.
  Med Daniel Kjær Nielsen, som tog alle med storm ved Tonicas Nytårskoncert 2017 i Musikhuset, er det nu tid til genhør med såvel det klassiske wiener repertoire som noget af det mest i ørefaldende fra musicalscenen.
  Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når dansen leveres af Aarhus Ballet Akademi. Akademiet har såvel klassisk som moderne ballet, jazz og step. Herudover er Akademiet og Talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.
  For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim lige har gæstet Århus.
  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukt pyntede forhal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.