Koncerter

 • søn
  05
  jan
  2020
  15:00 - 17:30Musikhusets Store Sal, Aarhus

  2020 bliver et helt særligt år - Harmoniorkestret TONICA fylder nemlig rundt. Hele 80 år på bagen er det blevet til og megen god musik er blevet spillet. TONICA er forsat et veloplagt orkester, så mød de 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Sammen med dirigent Boris Kertsman vil TONICA have sammensat et program som på festlig og fornøjeligvis vil skyde nytåret i gang ved denne traditionsrige nytårs- og fødselsdagskoncert. Der er underholdning fra start til slut, når sangsolisterne Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort sammen med Harmoniorkestret TONICA præsenterer et musikalsk fyrværkeri/ repertoire af smuk og underholdende musik i flere genrer.

  Solist og konferencier: Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort
  Dirigent: Boris Kertsmann

  Billetter (få ledige) kan købes her

 • lør
  11
  jan
  2020
  15:00 Horsens Ny Teater, Teatertorvet 1, 8700 Horsens

  2020 bliver et helt særligt år - Harmoniorkestret TONICA fylder nemlig rundt. Hele 80 år på bagen er det blevet til og megen god musik er blevet spillet. TONICA er forsat et veloplagt orkester, så mød de ca 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Sammen med dirigent Boris Kertsman vil TONICA have sammensat et program som på festlig og fornøjeligvis vil skyde nytåret i gang ved denne traditionsrige nytårs- og fødselsdagskoncert. Der er underholdning fra start til slut, når sangsolisterne Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort sammen med Harmoniorkestret TONICA præsenterer et musikalsk fyrværkeri/ repertoire af smuk og underholdende musik i flere genrer.

  Solist og konferencier: Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort
  Dirigent: Boris Kertsmann

  Billetter kan købes her.

   

 • søn
  12
  jan
  2020
  Comwell Teater i Kolding

  Det er også denne gang Harmoniorkestret TONICA, som består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde, der leverer musikken, når Kolding Harmoniorkester nu for 30. år i træk byder på nytårskoncert på Kolding Teater. Det gode selskab består ud over Harmoniorkestret TONICA med dirigenten Boris Kertsman i front, af Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort, som både vil være konferencier og solister. TONICA vil på festlig og fornøjelig vis starte det nye år op med en nytårskoncert, hvor der er underholdning fra start til slut.

  Køb/bestil billet

   

 • lør
  28
  mar
  2020
  19:30Musikhuset Aarhus, Symfonisk Sal

  Tonicas vidunderlige dirigent, Boris Kertsman, har inviteret sit harmoniorkester til at være med til hans debutkoncert som trompetist! Vi skal ledsage ham i Alexander Arutiunians berømte trompetkoncert.

  Oplev ham i Musikhusets Symfonisk Sal, lørdag d. 28. marts 2020, kl. 19:30.

  Entree 50 kr.

  Se på annoncering på konservatoriets hjemmeside.

 • lør
  25
  apr
  2020
  16:00 (15:30)Rådhushallen

  For hundrede år siden fik folk i Schleswig lov for at bestemme, hvilkets lands borgere de helst ville være. Det er et fantastisk demokratisk begivenhed, som dog ikke så meget fejres i tyskland, var det da en følge af 1. verdenskrig, som tyskere tabte ;-). Desto mere fejres genforeningen her i Danmark, under medvirkelse af TONICA: I denne anledning giver vi sammen med Cæciliakoret en koncert i rådhushallen.

  Koncerten er gratis! Men det kræver tilmelding på Aarhus kommunes hjemmeside. I kan læse mere om koncerten, og finder en tilmeldingsknap her på Aarhus kommunes hjemmeside.

 • søn
  04
  okt
  2020
  14:30 Rådhushallen

  Harmoniorkestret Tonica kan igen åbne dørene og byder indenfor til wienerkoncert. Vi glæder os til at møde publikum efter et halvt års koncertpause. Der er lagt op til en forrygende koncert, men kom i god tid eller køb billetten på forhånd. Selv om festsalen er stor må vi kun være 200 publikummer. Det er halvt så mange som var til koncerten i 2019.

  Wienermusik, dans og sang. Opskriften på en dejlig feststemt eftermiddag. Igen har vi Jørgen Fuglebæk  på dirigentpodiet og dansen er trygt lagt til rette med dansere fra Ballet Akademiet. Sangsolisterne er sopranen Stine Elbæk og  tenoren Daniel Kjær Holmberg.

  Med disse musikalske venner kan Tonica garantere klingende lystig wienermusik og en oplevelse for både øjne og ører.

  Daniel Kjær Holmberg, som var solist ved wienerkoncerten  i 2018, vil sammen med  Stine Elbæk ud over egne solistnumre sammen synge den smukke duet ”Følges ad” fra Farinelli.

  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum og Flemming Knudsen til at præsentere og fortælle,  er der lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

  Velkommen til koncert!

  Biletter kan købes ved indgangen eller på billetto.dk.

  Ballet akademiet måtte desværre pga corona-situationen melde afbud i år.

   

 • søn
  25
  okt
  2020
  15:00Ry hallen
 • lør
  21
  nov
  2020
  19:30Aarhus Musikhuset, Symfonisk Sal

  Oplev TONICAs dejlige dirigent som trompetsolist!
  Blandt andet med TONICA som akkompagnerende orkester.

  Koncerten er gratis, men kræver billet:
  https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/debutkoncert-boris-kertsman-trompet/

  Under denne link kan du også læse mere om selve koncerten.