Koncerter

 • søn
  08
  jan
  2017
  15:00 - 17:00Musikhusets Store Sal, Aarhus

  Skyd året i gang med masser af god og festlig musik leveret af Harmoniorkestret TONICA og nyd en afslappet eftermiddag i godt selskab. En koncert der byder på dejlig musik, sjove indslag og stolte traditioner.

  Det gode selskab består af Trine Gadeberg, der både vil være konferencier og solist, dirigenten Peter Harbeck og sidst, men naturligvis ikke mindst Harmoniorkestret TONICA.

  Harmoniorkestret TONICA består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde.

  Trine Gadeberg er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange koncerter og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

  Peter Harbeck er uddannet mag.art. i musik fra Aarhus Universitet og har været ansat som klarinettist i Den Kongelige Livgardes Musikkorps, hvor han senere var ansat som dirigent og chef. Peter har også været ansat som dirigent og musikalsk leder af Søværnets Tambourkorps og er nu freelance dirigent og underviser.

  Medvirkende:
  Harmoniorkestret TONICA
  Solist: Trine Gadeberg
  Dirigent: Peter Harbeck

 • lør
  01
  apr
  2017
  Musikhuset ALFA, Aars
  Oplev Harmoniorkestret TONICA og andre harmoniorkestre ved dette DAO stævne.
  Det foregår i Vesthimmerlands Musikhus "ALFA" i Aars.

  TONICA spiller under ledelsen af René Bjerregaard Nielsen.

 • søn
  18
  jun
  2017
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Harmoniorkestret TONICA åbner igen Ry havnekoncerter i år og underholder igen på havnen søndag d. 18. juni 2017 kl. 19.30. Der spilles bl.a. engelsk musik af G. Holst og P. Grainger, marchmusik og musik af danske H.C. Lumbye, under ledelse af den unge dirigent og trompetist Boris Kertsman.
  Publikum får igen i år fornøjelsen af at lytte til Mona Britt Nykjær, der vil synge et par sange. Der er gratis adgang.

 • lør
  26
  aug
  2017
  15:00Rådhushallen, Aarhus

  Dirigenten Jørgen Fuglebæk er klar, når Harmoniorkestret TONICA slår dørene op for årets wienerkoncert. En koncert hvor man ikke kommer udenom Strauss-familien – denne gang kan publikum nyde den skønne Geschichten aus dem Wienerwald. Toner af danske H.C. Lumbye og Radetzky march er selvfølgelig også en tradition og ingen bliver snydt. Det er en fornøjelse at kunne præsentere årets sangsolister, Laura Flensted Jensen og Niels Bo Emgren.

  Entré 80 kr.

 • man
  28
  aug
  2017
  20:00Jazzteltet ved Skt Pauls kirke, Aarhus

  Oplev en festlig aften med Tonicas lystige Tyrolere i jazzteltet ved Skt Pauls kirke!

  Ein Prosit der Gemütlichkeit!

 • søn
  03
  dec
  2017
  Kulturhuset Skanderborg

  Harmoniorkestret TONICA byder igen i år indenfor til en eftermiddag med de største julehits, danske salmer og fællessang - kort sagt: Julelækkerier.

  Få et pusterum i juletravlheden med Harmoniorkestret TONICA og sangeren Mona Britt Nykjær, der med sin fyldige stemme indtager koncertsalen og leder os igennem det musikalske julelandskab. Glem decemberkulden og nyd en afslappet og festlig eftermiddag, med sange som ”Nissernes Vagtparade” og ”Let it go”, inden hele salen sammen med Harmoniorkestret TONICA og Mona Britt Nykjær synger julen ind med salmen ”Vær velkommen”.

  Køb billet allerede i dag og glæd jer til denne herlige julekoncert søndag d. 3. december 2017 kl. 15.00.

  Dirigent: Niels Bo Emgren.

 • søn
  07
  jan
  2018
 • søn
  14
  jan
  2018
  Comwell Teater i Kolding

  Vi gentager vores store success fra nytårskoncerten i Aarhus i Kolding, nu med Peter Harbeck som dirigent. Solist i år er igen: Annette Heick!

  Læs mere om koncerten og forkæl dig selv med en billet på koldingbilletter.dk 🙂

 • søn
  22
  apr
  2018
  13:00Storcenter Nord, Aarhus

  Harmoniorkesteret TONICA byder alle indenfor til en festlig forårskoncert i Storcenter Nord. Udover at byde foråret velkommen kan vi også præsentere publikum for TONICA´s nye dirigent Boris Kertsman. Boris er ikke bare ny til denne koncert. Han vil fremover stå i spidsen for TONICA som fast dirigent. Et samarbejde som både orkester og publikum kan se frem til.

  Til forårskoncerten har vi valgt en buket med festlig, iørefaldende og varieret musik, så alle kan komme hjem med en god oplevelse. En flig af eftermiddagens program skal lige nævnes. Over Overturen til Candide og West Side Story, begge værker af Leonard Bernstein til filmmusik af Ennio Morricone og videre til en samling kendte Kai Normann Andersen melodier og meget mere.

  Så kom og vær sammen med TONICA.

  Vi glæder os til at give jer en god og fornøjelig eftermiddag.

  Billeter kan købes ved indgangen, eller på biletto.dk (link).

 • søn
  17
  jun
  2018
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Glad jer årets første Havnekoncert med Tonica i Ry!

  Vi glæder os til at møde et veloplagt publikum, når vi går i gang under ledelse af Boris Kertsman, som er blevet vores faste dirigent, og med Mona Britt som solist.

   

 • man
  03
  sep
  2018
  19-22Jazz-og folketeltet, Skt. Pauls Kirkeplads

  Ha' en hyggelig aften i jazz- og folketeltet, og oplev Tonicas lystige Tyrolere i festugen!

  Se hele arrangementet (inkl spisning fra kl. 18) her

 • søn
  30
  sep
  2018
  14:30 - 16:00Aarhus Rådhus

  Wienerkoncerten forlader Aarhus festuge, bare for at komme tilbage når det passer bedst: i det unge efterårets gyldene tid. Wien bleibt Wien! Som noget nyt udvides programmet med promenademusik. Vi glæder os til at ses den 30. september. Kom med Kjøbenhavns jernbane, i damp galop. Der dirigeres (Boris Kertsman), synges (Daniel Kjær Nielsen), danses (Århus Balletakademi) og spilles (Tonica), og vi glader os til jer der bliver publikum til hele festen.

  Billetter kan allerede købes online, på billetto (link)

  Lidt om koncerten:

  Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Tonica, der til denne koncert har inviteret dansere fra Aarhus Balletakademi og tenoren Daniel Kjær Nielsen.
  Koncerten tager udgangspunkt i Tonica´s tradition for at give et trofast publikum en koncert med klingende lystig wienermusik, som sædvanlig, men har løftet koncerten ud af festugen, tilføjer en genremæssig fornyelse og inviteret flere musikalske venner med for at give publikum mere for både øjne og øre.
  Med Daniel Kjær Nielsen, som tog alle med storm ved Tonicas Nytårskoncert 2017 i Musikhuset, er det nu tid til genhør med såvel det klassiske wiener repertoire som noget af det mest i ørefaldende fra musicalscenen.
  Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når dansen leveres af Aarhus Ballet Akademi. Akademiet har såvel klassisk som moderne ballet, jazz og step. Herudover er Akademiet og Talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.
  For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim lige har gæstet Århus.
  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukt pyntede forhal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

 • søn
  06
  jan
  2019
  15:00 - 17:30Musikhusets Store Sal, Aarhus

  Vi glader os til endnu en forrygende nytårskoncert i Musikhuset, denne gang med Hans Dueholm og Jesper Bruun-Jensen, og for første gang med vores dirigent Boris Kertsman. Der er ikke voldsomt mange pladser tilbage, så skynd dig, hvis du gerne vil hilse på det nye år med os og stadig står uden billetter 🙂 her er et link til Musikhuset.

  Læs mere om koncerten i Stiften.

 • søn
  13
  jan
  2019
  15:00 Comwell Teater i Kolding

  Gik du glip af koncerten i Aarhus, eller vil du bare høre og se den en gang til? Så kom til Kolding. Billetter kan købes her (link).

  Traditionen tro danner Kolding Teater rammen om en storslået nytårskoncert, som Kolding Harmoniorkester hvert år arrangerer.
  Også denne gang leveres musikken af Harmoniorkestret TONICA, suppleret med musikere fra Kolding Harmoniorkester. Et orkester med ca. 50 musikere, som byder det nye år velkommen med en koncert, der er ulig nogen anden.
  TONICA er et erfarent orkester med mere end 75 år på bagen. I år vil den traditionsrige nytårskoncert blive med orkestrets nye dirigent i front. Boris Kertsman står for den musikalske styring af koncerten, som sædvanen tro ligeledes vil indeholde indslag med solister, fest og spas.
  Årets solister er den bramfri baryton Hans Dueholm og den buldrende bas Jesper Brun-Jensen, der hver især er kendt for forestillinger, koncerter og reklamefilm. Hans Dueholm, Jesper Brun-Jensen og Harmoniorkestret TONICA har valgt højdepunkter fra musicalens og operettens verden.
  Vær med til at få det nye år på skinner med en nytårskoncert af de store.

   

 • fre
  08
  feb
  2019
 • søn
  10
  mar
  2019
  14:30 Fredenskirke Viby J

  I weekenden 9.-10 marts samler Det Danske Ungdoms Harmoniorkester landets bedste unge blæsere og janitsharer til en øve-weekend i Århus.   Traditionen tro afsluttes øve-weekenden med en koncert sammen med værtsorkestret, Tonica.

  Koncerten finder sted søndag kl. 14.30 i Fredenskirke, Rosenvangs Alle 51, Viby. Koncerten varer små to timer.  Der er gratis entre.

  Glæd jer til en dejlig eftermiddag med to dejlige harmoniorkestre!  Der afsluttes med et fælles nummer, Københavner-March af Axel Frederiksen.

  Billedet: fra DUHOs facebook side / TONICA

   

 • søn
  07
  apr
  2019
  14:00 - 15:30Kulturhus Sløjfen, Hadsten

  Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Harmoniorkestret Tonica.

  Tonica har valgt Kulturhus Sløjfen til at byde foråret velkommen og håber at mange vil tage plads i salen og høre på det righoldige repertoire vi har valgt. Der vil være noget for det klassiske øre i Shostakovich Folk Danses over lidt Gustav Holst til Big Band, Charlie Chaplin og videre til den helt aktuelle Bohemien Rhapsody.

  Vi er også glade for at kunne præsentere to af orkestrets egne unge som solister, Anders på trombone og Marius på Alt sax. Tvillingebrødre og kun 15 år gamle. De spiller hver for sig to gange kakao for trommehinderne og er udover at være medlemmer i Tonica også med i Danmarks bedste ungdomsharmoniorkester, der netop i marts er gæster i Aarhus med Tonica som værter.

  Der er naturligvis mere på programmet. Kom og lyt og få en god oplevelse sammen med os.

  Billetter kan allerede købes på billetto (klik her)

 • søn
  16
  jun
  2019
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Glæd jer årets første Havnekoncert med Tonica i Ry!

 • søn
  29
  sep
  2019
  14:30Aarhus Rådhus

  I dette års udgave af Wienerkoncerten er det Lisbeth Lautrup Knudsen som  blandt andet står i spidsen for Vilhelsborg Festspil, der er konferencier og vil  vil kæde programmet sammen med anekdoter og nyttige oplysninger om eftermiddagens program.

  Koncertens sangsolist er Camilla Button. Lyrisk koloratursopran og har i efteråret debutkoncert fra Solistklassen i DJM. Herudover har Camille vundet både Aarhus Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps solistkonkurrence.

  Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når det er dansere fra Ballet Akademiet. Udover klassisk og moderne ballet har Ballet Akademiet også jazz og step. Ballet Akademiet er også talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.

  For at få hele ensemblet til at yde den helt rigtige wienerlyd, har vi et gensyn med Jørgen Fuglebæk, som i en årrække har stået i spidsen ved Tonicas Wienerkoncerter i festugen.

  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukke festsal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

 • tors
  10
  okt
  2019
  18:00 Sødalskolen

  Hver torsdag aften øver Tonica på Sødalskolen. Denne torsdag starter aften med et brag af en koncert, sammen med børnene fra Sødalskolen. Det glader vi os til!

 • søn
  05
  jan
  2020
  15:00 - 17:30Musikhusets Store Sal, Aarhus

  2020 bliver et helt særligt år - Harmoniorkestret TONICA fylder nemlig rundt. Hele 80 år på bagen er det blevet til og megen god musik er blevet spillet. TONICA er forsat et veloplagt orkester, så mød de 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Sammen med dirigent Boris Kertsman vil TONICA have sammensat et program som på festlig og fornøjeligvis vil skyde nytåret i gang ved denne traditionsrige nytårs- og fødselsdagskoncert. Der er underholdning fra start til slut, når sangsolisterne Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort sammen med Harmoniorkestret TONICA præsenterer et musikalsk fyrværkeri/ repertoire af smuk og underholdende musik i flere genrer.

  Solist og konferencier: Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort
  Dirigent: Boris Kertsmann

  Billetter (få ledige) kan købes her

 • lør
  11
  jan
  2020
  15:00 Horsens Ny Teater, Teatertorvet 1, 8700 Horsens

  2020 bliver et helt særligt år - Harmoniorkestret TONICA fylder nemlig rundt. Hele 80 år på bagen er det blevet til og megen god musik er blevet spillet. TONICA er forsat et veloplagt orkester, så mød de ca 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Sammen med dirigent Boris Kertsman vil TONICA have sammensat et program som på festlig og fornøjeligvis vil skyde nytåret i gang ved denne traditionsrige nytårs- og fødselsdagskoncert. Der er underholdning fra start til slut, når sangsolisterne Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort sammen med Harmoniorkestret TONICA præsenterer et musikalsk fyrværkeri/ repertoire af smuk og underholdende musik i flere genrer.

  Solist og konferencier: Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort
  Dirigent: Boris Kertsmann

  Billetter kan købes her.

   

 • søn
  12
  jan
  2020
  Comwell Teater i Kolding

  Det er også denne gang Harmoniorkestret TONICA, som består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde, der leverer musikken, når Kolding Harmoniorkester nu for 30. år i træk byder på nytårskoncert på Kolding Teater. Det gode selskab består ud over Harmoniorkestret TONICA med dirigenten Boris Kertsman i front, af Jesper Lundgaard og Sandra Elsfort, som både vil være konferencier og solister. TONICA vil på festlig og fornøjelig vis starte det nye år op med en nytårskoncert, hvor der er underholdning fra start til slut.

  Køb/bestil billet

   

 • lør
  28
  mar
  2020
  19:30Musikhuset Aarhus, Symfonisk Sal

  Tonicas vidunderlige dirigent, Boris Kertsman, har inviteret sit harmoniorkester til at være med til hans debutkoncert som trompetist! Vi skal ledsage ham i Alexander Arutiunians berømte trompetkoncert.

  Oplev ham i Musikhusets Symfonisk Sal, lørdag d. 28. marts 2020, kl. 19:30.

  Entree 50 kr.

  Se på annoncering på konservatoriets hjemmeside.

 • lør
  25
  apr
  2020
  16:00 (15:30)Rådhushallen

  For hundrede år siden fik folk i Schleswig lov for at bestemme, hvilkets lands borgere de helst ville være. Det er et fantastisk demokratisk begivenhed, som dog ikke så meget fejres i tyskland, var det da en følge af 1. verdenskrig, som tyskere tabte ;-). Desto mere fejres genforeningen her i Danmark, under medvirkelse af TONICA: I denne anledning giver vi sammen med Cæciliakoret en koncert i rådhushallen.

  Koncerten er gratis! Men det kræver tilmelding på Aarhus kommunes hjemmeside. I kan læse mere om koncerten, og finder en tilmeldingsknap her på Aarhus kommunes hjemmeside.

 • søn
  04
  okt
  2020
  14:30 Rådhushallen

  Harmoniorkestret Tonica kan igen åbne dørene og byder indenfor til wienerkoncert. Vi glæder os til at møde publikum efter et halvt års koncertpause. Der er lagt op til en forrygende koncert, men kom i god tid eller køb billetten på forhånd. Selv om festsalen er stor må vi kun være 200 publikummer. Det er halvt så mange som var til koncerten i 2019.

  Wienermusik, dans og sang. Opskriften på en dejlig feststemt eftermiddag. Igen har vi Jørgen Fuglebæk  på dirigentpodiet og dansen er trygt lagt til rette med dansere fra Ballet Akademiet. Sangsolisterne er sopranen Stine Elbæk og  tenoren Daniel Kjær Holmberg.

  Med disse musikalske venner kan Tonica garantere klingende lystig wienermusik og en oplevelse for både øjne og ører.

  Daniel Kjær Holmberg, som var solist ved wienerkoncerten  i 2018, vil sammen med  Stine Elbæk ud over egne solistnumre sammen synge den smukke duet ”Følges ad” fra Farinelli.

  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum og Flemming Knudsen til at præsentere og fortælle,  er der lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

  Velkommen til koncert!

  Biletter kan købes ved indgangen eller på billetto.dk.

  Ballet akademiet måtte desværre pga corona-situationen melde afbud i år.

   

 • søn
  25
  okt
  2020
  15:00Ry hallen
 • lør
  21
  nov
  2020
  19:30Aarhus Musikhuset, Symfonisk Sal

  Oplev TONICAs dejlige dirigent som trompetsolist!
  Blandt andet med TONICA som akkompagnerende orkester.

  Koncerten er gratis, men kræver billet:
  https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/debutkoncert-boris-kertsman-trompet/

  Under denne link kan du også læse mere om selve koncerten.

 • søn
  20
  jun
  2021
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Igen er det TONICA's hædersopgave, at åbne serien af sommerkoncerter ved havnen i Ry. Det er blevet til en tradition som vi er meget stolte på!

  Glad jer til en dejlig friluftskoncert, i forhåbentligt strålende aftenssol og i hvert fald med strålende toner.

 • lør
  25
  sep
  2021
  15:30Aarhus Rådhus

  Musik og dans!

  I år spiller vi under stokken af vores dejlige chefdirigent, Boris Kertsman. Og ballettpigerne har lovet, at være med igen. Det bliver en fest!

  Biletter kan købes ved indgangen eller på billetto.dk.

 • tors
  10
  feb
  2022
  19:00Horsens Musikteater

  Kun få billetter tilbage - læs mere om koncerten her: https://horsensnyteater.dk/program/tonica-nytaarskoncert/

 • søn
  19
  jun
  2022
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Igen er det TONICA's hædersopgave, at åbne serien af sommerkoncerter ved havnen i Ry. Det er blevet til en tradition som vi er meget stolte af!

  Det er også en tradition, at dejlige Mona Britt Nykjær synger med os.

  Glad jer til en dejlig friluftskoncert, i forhåbentligt strålende aftenssol og i hvert fald med strålende toner.

 • lør
  08
  okt
  2022
  15:30 - 16:45Aarhus Rådhus

  Harmoniorkestret Tonica kan igen åbne dørene og byder indenfor til wienerkoncert. Er du til "An der schönen blauen Donau" og anden festlig wienermusik så kom, hør og se Harmoniorkestret TONICAs wienerkoncert 2022.

  Wienermusik, dans og sang. Opskriften på en dejlig feststemt eftermiddag. Igen har vi Boris Kertsman på dirigentpodiet og dansen er trygt lagt til rette med dansere fra Ballet Akademiet. Sangsolisten er baritonen Andreas Winther, der til dagligt er en del af Den Jyske Operas ensemble.

  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum og Flemming Knudsen til at præsentere og fortælle, kan det kun blive en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

  Billetter kan nu købes på biletto: <link>

 • søn
  08
  jan
  2023
  15:00Musikhuset Aarhus, Symfonisk Sal

  Nytårskoncerten 2023 bliver noget helt særligt.

  Glæd dig til at opleve bariton Joachim Knop, skuespiller og operasanger sammen med TONICA.

  Joachim Knop har med sin karismatiske udstråling og sit store skuespiltalent formået at slå sit navn fast i alle kroge af Danmark. Han favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren og er desuden en fremragende skuespiller.
  Joachim er uddannet ved Operaakademiet på Det Kongelige Teater i 2000

  Udover at have medvirket i adskillige musicals, og operaer, har han også siden 1991 medvirket i ikke mindre end 18 spille film. Den første spillefilm var Drengene fra Skt. Petri men andre roller som i Min Søsters Børn og Anja og Viktor er blandt de allermest populære.

  Glæd dig til en eftermiddag med nerve, indlevelse og power, når Joachim Knop synger nytåret ind sammen med TONICA.

  Køb billetter ved musikhusets hjemmeside

 • søn
  23
  apr
  2023
  15:00Generationernes Hus

  Bliv for en kort stund en del af Tolkiens univers, når Tonica spiller Johan de Meijs symfoni nr. 1 - Lord of the Rings, samt uddrag af musik fra Peter Jacksons filmtrilogi.

  Koncerten afholdes i Multisalen i Generationernes Hus på Aarhus Ø.

 • søn
  18
  jun
  2023
 • fre
  22
  sep
  2023
  19:30Den Europæiske Filmhøjskole
 • lør
  23
  sep
  2023
  15:30Aarhus Rådhus
 • søn
  14
  jan
  2024
  15:00Musikhuset Aarhus, Symfonisk Sal

  Læs mere om koncerten, og køb billet her

  Vi slår dørene op for den helt store lyd, når Michael Carøe og Mona Britt Nykjær sammen med Harmoniorkestret TONICA skyder nytåret i gang.

  Oplev en søndag eftermiddag i Musikhuset, hvor det er blevet tradition at nytåret spilles i gang af Harmoniorkestret TONICA.

  Igen er der lagt op til en enestående koncertoplevelse, der musikalsk når hele vejen rundt. Der er gensynsglæde med kendte værker og fantastiske sange fra musikkens verden.

  Nytårskoncerten 2024 bliver noget helt særligt.

  Glæd dig til at opleve Michael Carøe, sanger, entertainer og musiker og Mona Britt Nykjær sanger og skuespiller sammen med TONICA.

  Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor.

  Michael Carøe er uddannet ved skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters mega-opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.

  Mona Britt Nykjær, er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi og har optrådt på musicalscenerne rundt om i landet både som ensemble og solist. Mona har desuden gennem mange år optrådt fast sammen med Tonica ved havnekoncerter i Ry.

  Glæd dig til en eftermiddag hvor Michael, Mona og Harmoniorkestret Tonica vil skabe et unikt og magisk tidsrum og med nerve, indlevelse og power synge nytåret ind sammen Musikhuset.

 • søn
  21
  jan
  2024
  15:00Horsens Ny Teater

  Læs mere om koncerten og køb billet her

   

  Igen er der lagt op til en enestående koncertoplevelse, der musikalsk når hele vejen rundt. Der er gensynsglæde med kendte værker og fantastiske sange fra musikkens verden.

  Nytårskoncerten 2024 bliver noget helt særligt.

  Glæd dig til at opleve Michael Carøe, sanger, entertainer og musiker og Mona Britt Nykjær sanger og skuespiller sammen med TONICA.

  Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor.

  Michael Carøe er uddannet ved skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters mega-opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.

  Mona Britt Nykjær, er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi og har optrådt på musicalscenerne rundt om i landet både som ensemble og solist. Mona har desuden gennem mange år optrådt fast sammen med Tonica ved havnekoncerter i Ry.

  Glæd dig til en eftermiddag hvor Michael, Mona og Harmoniorkestret Tonica vil skabe et unikt og magisk tidsrum og med nerve, indlevelse og power synge nytåret ind sammen

 • søn
  21
  apr
  2024
  15:00Generationernes Hus

  En musikalsk hyldest af heltene.

  Helte findes i mange afskygninger - børnenes helte, hverdagens helte, danske helte og rumheltene, nogle mere oplagte end andre. Denne koncert er en hyldest til nogle af vores helte og vil byde på musik af bl.a. Richard Strauss, John Williams og Carl Nielsen. Solist: Flemming Aksnes, horn.

 • søn
  16
  jun
  2024