Koncerter

 • søn
  06
  jan
  2019
  15:00 - 17:30Musikhusets Store Sal, Aarhus

  Vi glader os til endnu en forrygende nytårskoncert i Musikhuset, denne gang med Hans Dueholm og Jesper Bruun-Jensen, og for første gang med vores dirigent Boris Kertsman. Der er ikke voldsomt mange pladser tilbage, så skynd dig, hvis du gerne vil hilse på det nye år med os og stadig står uden billetter 🙂 her er et link til Musikhuset.

  Læs mere om koncerten i Stiften.

 • søn
  13
  jan
  2019
  15:00 Comwell Teater i Kolding

  Gik du glip af koncerten i Aarhus, eller vil du bare høre og se den en gang til? Så kom til Kolding. Billetter kan købes her (link).

  Traditionen tro danner Kolding Teater rammen om en storslået nytårskoncert, som Kolding Harmoniorkester hvert år arrangerer.
  Også denne gang leveres musikken af Harmoniorkestret TONICA, suppleret med musikere fra Kolding Harmoniorkester. Et orkester med ca. 50 musikere, som byder det nye år velkommen med en koncert, der er ulig nogen anden.
  TONICA er et erfarent orkester med mere end 75 år på bagen. I år vil den traditionsrige nytårskoncert blive med orkestrets nye dirigent i front. Boris Kertsman står for den musikalske styring af koncerten, som sædvanen tro ligeledes vil indeholde indslag med solister, fest og spas.
  Årets solister er den bramfri baryton Hans Dueholm og den buldrende bas Jesper Brun-Jensen, der hver især er kendt for forestillinger, koncerter og reklamefilm. Hans Dueholm, Jesper Brun-Jensen og Harmoniorkestret TONICA har valgt højdepunkter fra musicalens og operettens verden.
  Vær med til at få det nye år på skinner med en nytårskoncert af de store.

   

 • fre
  08
  feb
  2019
 • søn
  10
  mar
  2019
  14:30 Fredenskirke Viby J

  I weekenden 9.-10 marts samler Det Danske Ungdoms Harmoniorkester landets bedste unge blæsere og janitsharer til en øve-weekend i Århus.   Traditionen tro afsluttes øve-weekenden med en koncert sammen med værtsorkestret, Tonica.

  Koncerten finder sted søndag kl. 14.30 i Fredenskirke, Rosenvangs Alle 51, Viby. Koncerten varer små to timer.  Der er gratis entre.

  Glæd jer til en dejlig eftermiddag med to dejlige harmoniorkestre!  Der afsluttes med et fælles nummer, Københavner-March af Axel Frederiksen.

  Billedet: fra DUHOs facebook side / TONICA

   

 • søn
  07
  apr
  2019
  14:00 - 15:30Kulturhus Sløjfen, Hadsten

  Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Harmoniorkestret Tonica.

  Tonica har valgt Kulturhus Sløjfen til at byde foråret velkommen og håber at mange vil tage plads i salen og høre på det righoldige repertoire vi har valgt. Der vil være noget for det klassiske øre i Shostakovich Folk Danses over lidt Gustav Holst til Big Band, Charlie Chaplin og videre til den helt aktuelle Bohemien Rhapsody.

  Vi er også glade for at kunne præsentere to af orkestrets egne unge som solister, Anders på trombone og Marius på Alt sax. Tvillingebrødre og kun 15 år gamle. De spiller hver for sig to gange kakao for trommehinderne og er udover at være medlemmer i Tonica også med i Danmarks bedste ungdomsharmoniorkester, der netop i marts er gæster i Aarhus med Tonica som værter.

  Der er naturligvis mere på programmet. Kom og lyt og få en god oplevelse sammen med os.

  Billetter kan allerede købes på billetto (klik her)

 • søn
  16
  jun
  2019
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Glæd jer årets første Havnekoncert med Tonica i Ry!

 • søn
  29
  sep
  2019
  14:30Aarhus Rådhus

  I dette års udgave af Wienerkoncerten er det Lisbeth Lautrup Knudsen som  blandt andet står i spidsen for Vilhelsborg Festspil, der er konferencier og vil  vil kæde programmet sammen med anekdoter og nyttige oplysninger om eftermiddagens program.

  Koncertens sangsolist er Camilla Button. Lyrisk koloratursopran og har i efteråret debutkoncert fra Solistklassen i DJM. Herudover har Camille vundet både Aarhus Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps solistkonkurrence.

  Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når det er dansere fra Ballet Akademiet. Udover klassisk og moderne ballet har Ballet Akademiet også jazz og step. Ballet Akademiet er også talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.

  For at få hele ensemblet til at yde den helt rigtige wienerlyd, har vi et gensyn med Jørgen Fuglebæk, som i en årrække har stået i spidsen ved Tonicas Wienerkoncerter i festugen.

  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukke festsal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

 • tors
  10
  okt
  2019
  18:00 Sødalskolen

  Hver torsdag aften øver Tonica på Sødalskolen. Denne torsdag starter aften med et brag af en koncert, sammen med børnene fra Sødalskolen. Det glader vi os til!