Koncerter

 • søn
  08
  jan
  2017
  15:00 - 17:00Musikhusets Store Sal, Aarhus

  Skyd året i gang med masser af god og festlig musik leveret af Harmoniorkestret TONICA og nyd en afslappet eftermiddag i godt selskab. En koncert der byder på dejlig musik, sjove indslag og stolte traditioner.

  Det gode selskab består af Trine Gadeberg, der både vil være konferencier og solist, dirigenten Peter Harbeck og sidst, men naturligvis ikke mindst Harmoniorkestret TONICA.

  Harmoniorkestret TONICA består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde.

  Trine Gadeberg er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange koncerter og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

  Peter Harbeck er uddannet mag.art. i musik fra Aarhus Universitet og har været ansat som klarinettist i Den Kongelige Livgardes Musikkorps, hvor han senere var ansat som dirigent og chef. Peter har også været ansat som dirigent og musikalsk leder af Søværnets Tambourkorps og er nu freelance dirigent og underviser.

  Medvirkende:
  Harmoniorkestret TONICA
  Solist: Trine Gadeberg
  Dirigent: Peter Harbeck

 • lør
  01
  apr
  2017
  Musikhuset ALFA, Aars
  Oplev Harmoniorkestret TONICA og andre harmoniorkestre ved dette DAO stævne.
  Det foregår i Vesthimmerlands Musikhus "ALFA" i Aars.

  TONICA spiller under ledelsen af René Bjerregaard Nielsen.

 • søn
  18
  jun
  2017
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Harmoniorkestret TONICA åbner igen Ry havnekoncerter i år og underholder igen på havnen søndag d. 18. juni 2017 kl. 19.30. Der spilles bl.a. engelsk musik af G. Holst og P. Grainger, marchmusik og musik af danske H.C. Lumbye, under ledelse af den unge dirigent og trompetist Boris Kertsman.
  Publikum får igen i år fornøjelsen af at lytte til Mona Britt Nykjær, der vil synge et par sange. Der er gratis adgang.

 • lør
  26
  aug
  2017
  15:00Rådhushallen, Aarhus

  Dirigenten Jørgen Fuglebæk er klar, når Harmoniorkestret TONICA slår dørene op for årets wienerkoncert. En koncert hvor man ikke kommer udenom Strauss-familien – denne gang kan publikum nyde den skønne Geschichten aus dem Wienerwald. Toner af danske H.C. Lumbye og Radetzky march er selvfølgelig også en tradition og ingen bliver snydt. Det er en fornøjelse at kunne præsentere årets sangsolister, Laura Flensted Jensen og Niels Bo Emgren.

  Entré 80 kr.

 • man
  28
  aug
  2017
  20:00Jazzteltet ved Skt Pauls kirke, Aarhus

  Oplev en festlig aften med Tonicas lystige Tyrolere i jazzteltet ved Skt Pauls kirke!

  Ein Prosit der Gemütlichkeit!

 • søn
  03
  dec
  2017
  Kulturhuset Skanderborg

  Harmoniorkestret TONICA byder igen i år indenfor til en eftermiddag med de største julehits, danske salmer og fællessang - kort sagt: Julelækkerier.

  Få et pusterum i juletravlheden med Harmoniorkestret TONICA og sangeren Mona Britt Nykjær, der med sin fyldige stemme indtager koncertsalen og leder os igennem det musikalske julelandskab. Glem decemberkulden og nyd en afslappet og festlig eftermiddag, med sange som ”Nissernes Vagtparade” og ”Let it go”, inden hele salen sammen med Harmoniorkestret TONICA og Mona Britt Nykjær synger julen ind med salmen ”Vær velkommen”.

  Køb billet allerede i dag og glæd jer til denne herlige julekoncert søndag d. 3. december 2017 kl. 15.00.

  Dirigent: Niels Bo Emgren.