Tidligere Koncerter

27.11.16

Julelækkerier

Oplev Harmoniorkestret TONICA og Cæciliakoret for fuld juleudblæsning, når de byder velkommen til julekoncert, hvor det næsten er umuligt ikke at komme i julestemning.TONICA og Cæcilakoret vil optræde både sammen og hver for sig og for at gøre det hele endnu mere julet, vil publikum kunne nyde den skønne Mona Britt Nykjær som både konferencier og sangsolist. Mona vil sammen med orkesteret og koret synge et udpluk af de bedste julesange, som det er svært ikke at synge med på. Når man nu er i gang med sangstemmen, kan man jo synge med på fællessangene og øve sig lidt inden juleaften.Harmoniorkestret TONICA består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Orkestret vil spille værker der smager lidt af jul og bringer minderne tilbage til de gode gamle dage, hvor der altid var hvid jul.Cæciliakorets repertoire er primært klassisk musik og kirkemusik. Koret blev stiftet i 1975 af Johannes Nielsen, som var dirigent for koret i mere end 20 år. Siden januar 1999 har Michael Deltchev været Cæciliakorets faste dirigent.

 

27.08.16

Wienerkoncert 2016

Med kapelmester Jørgen Fuglebæk i spidsen starter Harmoniorkestret TONICA endnu engang Aarhus Festuge. Koncerten garanterer en perlerække af udødelige wienermelodier som valsen ”Sphärenklänge” og polkaerne ”Czechen Polka” og ”Leichtes Blut”. Strauss-familien er svær at komme udenom og fylder meget til denne koncert, men der vil også være værker af Franz von Suppe og danske H. C. Lumbye. For at gøre det endnu mere festligt, har TONICA denne gang inviteret tenoren Thomas Koppel, der med
sin bløde stemme synger sange som ”Wolga lied” og ”Als flotter Geist”. Koncerten afsluttes naturligvis med den obligatoriske ”Radetzky march”.

 

19.06.16

Sommerkoncert i Ry

Harmoniorkestret TONICA åbner igen i år koncertrækken til Ry Havnekoncerter. TONICA vil underholde med bl.a. Den Lyserøde Panter, Musicalmusik fra Vampyrens Dans og Mona Brit Nykjær vil sammen med TONICA synge smukke sange. Dirigent bliver Charlotte Katharina Andersen. Koncerten starter kl. 19.30 og er af en times varighed og det er gratis.

 

10.01.16

Nytårkoncert – Musikhuset i Aarhus

TONICAs nytårskoncert er en skøn tradition, der på festlig vis og med pomp og pragt skyder nytåret i gang. Igen i 2016 vil vi opleve et veloplagtorkester i et program, der musikalsk når hele vejen rundt. Hvordan lyder en loppe i fuld galop, er den blå anemone sprunget ud og er der kærlighed i en lufthavn? Alt dette og meget mere vil vi få besvaret til denne underholdende nytårskoncert. Koncerten dirigeres af den sprudlende og til tider sværmeriske Lars Birkelund Olsen. Ruder Konges Knægte hylder dansk populærmusik og laver et flot show med skønne sange som alle kan synge med på. De fire knægte er alle
uddannede sangere og skuespillere, og tager dig med tilbage til de danske evergreens storhedstid og serverer en perlerække af hits. Så Gå Med i Lunden, spids munden og bliv dus med de fire bedste kort på
hånden, og lad dem føre dig tilbage til dengang Ruder Konge var knægt, og der var noget ganske særligt ved musikken.Medvirkende:Harmoniorkestret TONICASolister: Ruder Konges KnægteDirigent: Lars Birkelund Olsen

21.11.15

HarmoniFestival & DM 2015

Vi deltager i DAO’s Harmoniorkester Festival, uden for konkurrence. Vi spiller i den såkaldte koncert division.Koncerten afvikles i Lyngby Kulturhus, Klampenborgvej 215, 2800 Kongens Lyngby

 

05.09.15

Promenadekoncert

 

 

30.08.15

Promenadekoncert

Harmoniorkestret TONICA er at finde i teltet “Der Liebe Bisp” i Aarhus Festuge. Her spiller vi to koncerter, søndag d. 30. august og lørdag d. 5. september, begge dage kl. 14.00.

 

29.08.15

Wienerkoncert 2015

Start festugen med at nyde de skønne toner fra bl.a. Strauss til Harmoniorkstret TONICAs 42. wienerkoncert.Luk øjnene og drøm dig væk til Wiens smukke parker til musikken fra “Den skønne Galathea”, lad dig ikke forstyrre af sladderen i “Tritsch Tratsch Polka”, men vågn stille op til Strauss “Rosen aus dem Süden”.

 

21.06.15

Sommer på havnen i Ry

 

 

26.02.15

Forårskoncert 2015

 

 

04.01.15

Nytårskoncert 2015

Intet nytår uden TONICAs festlige nytårskoncert – heller ikke i 2015, hvor TONICA kan fejre 75 års jubilæum.Der er ikke sparet på noget og der er underholdning fra start til slut, når TONICAs chefdirigent René Bjerregaard Nielsen sætter gang i musikken.Det bliver en herlig koncertoplevelse i fantastisk selskab med den skønne sangerinde Julie Berthelsen, den skøre tubaist Lars Birkelund Olsen og den oplagte konferencier Alex Bødiker, som alle er klar til at fejre jubilæet med TONICA.Billetter kan allerede nu købes på www.musikhusetaarhus.dk

30.08.14

Wienerkoncert 2014

Igen i år inviterer Harmoniorkestret TONICA til den traditionsrige wienerkoncert i Aarhus Festuge. Koncerten dirigeres af Jørgen Fuglebæk og sopranen Marianne Heuer vil synge de skønneste sange af bl.a. F. Lehar og R. Stolz. Harmoniorkestret TONICA vil naturligvis også spille musik af Strauss og Lumbye. Start Aarhus Festuge med en festlig og glædelig eftermiddag i god selskab. Entrébillet koster 80 kr. og købes ved indgangen.

 

22.06.14

Sommer på Havnen i Ry

Harmoniorkestret TONICA åbner igen i år koncertrækken til Ry Havnekoncerter, der i år kan fejre 20 års jubilæum. TONICA er med for tredje gang og vil underholde med et spændende program – alt lige fra My fair Lady til Disney og selvfølgelig vil der også være fællessang. Sopranen Laura Flensted Jensen vil synge et par sange med orkestret.

 

05.04.14

HarmoniFestival/DM

Lørdag d. 5. april 2014 slår DAO dørene op til endnu en HarmoniFestival & DM. Begivenheden vil i år blive afviklet i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus, og rammerne har dermed aldrig været flottere.DAO tør allerede nu godt garantere, at HarmoniFestival & DM 2014 bliver et fantastisk arrangement med oplevelse udover det sædvanlige – både musikalsk såvel som socialt.

 

01.04.14

Generalprøve/ koncert

 

 

12.01.14

Nytårskoncert i Kolding

KOLDING HARMONIORKESTER præsenterer Nytårskoncert med:

Harmoniorkestret TONICA

TRINE PALLESEN: Solist og konferencier

BOBO MORENO: Solist og konferencier

Dirigent: Lars Birkelund Olsen

Kom og få en forrygende eftermiddag på Kolding Teater i selskab med to populære solister og et sprudlende orkester, som vil føre publikum igennem et sandt festfyrværkeri af musik, sang og spas.

Billetter kan købes her: http://www.koldingbilletten.dk/kommende/10512

Arrangør: Kolding Harmoniorkester

 

05.01.14

Nytårskoncert 2014

TONICA’s Nytårskoncert

Trine Pallesen: Konferencier og solist

Bobo Moreno: Konferencier og solist

Benjamin Koppel: Solist

Henrik Svenning: Dirigent

Traditionen tro inviterer Harmoniorkestret TONICA til et brag af en nytårskoncert.

I år byder TONICA velkommen til en forrygende eftermiddag i selskab med tre store navne, nemlig Trine Pallesen, Bobo Moreno og Benjamin Koppel. Sammen med det velkendte århusianske harmoniorkester vil disse tre føre publikum igennem et sandt festfyrværkeri af musik, sang og spas.

De tre behøver næppe nærmere præsentation, men alligevel:

Skuespiller og entertainer Trine Pallesen, vel mest kendt som ”Gaby” fra TV-serien ”Rejseholdet”, men også fra mange andre roller på teatret og på film. Senest som ”Lene Glistrup” i filmen ”Spies & Glistrup”.

Sanger Bobo Moreno har optrådt med et utal af orkestre, bl.a. Tivolis Bigband, Radioens Bigband, Ib Glindemand og Klüvers Bigband. Bobo formår med sit brede repertoire at underholde både det yngre og det ældre publikum.

Saxofonist og komponist Benjamin Koppel. Har udgivet mere end 35 CD’er som solist, komponeret mere end 200 stykker musik og medvirket på flere end 100 CD-produktioner. En gudsbenådet musiker, der mestrer både jazz, pop og klassisk.

Velkommen til en eftermiddag hvor nytåret fejres med masser af god musik og festlig underholdning.

 

02.11.13

Harmoniorkestret TONICA swinger

Kom og oplev et harmoniorkester, der tænker ud af boksen og denne gang sætter fokus på rytmisk musik. TONICAs medlemmer vil til denne koncert videregive deres kærlighed til big-band-musikken med gamle kendinger som Count Basie, Duke Ellington m.fl. Det hele holdes sammen af dirigenten Jens Christian ”Chappe” Jensen, som til dagligt underviser på konservatoriet og leder bigbandet Blood Sweat Drum’n Bass.Nogle af TONICAs medlemmer har haft deres gang på konservatoriet – både studerende og undervisere – så det er med stor glæde og fornøjelse de hermed vender tilbage for en kort musikalsk bemærkning.Harmoniorkestret TONICA kan i 2015 fejre 75 års fødselsdag. Men orkestret kan dog høres inden, nemlig til den traditionsrige Nytårskoncert i Musikhuset Aarhus søndag d. 5. januar 2014.Fri entre – velkommenKammermusiksalen, Skovgaardsgade 2C, 8000 Aarhus C.Fri entre – velkommen

 

31.08.13

Wienerkoncert 2013

Den traditionsrige wienerkoncert bliver i år afholdt lørdag d. 31. august.
Dirigenten er Lars Birkelund Olsen og solisten er den skønne Mette Korsgaard Djernes. Flemming Knudsen vil lede publikum sikkert gennem koncerten.

 

26.06.13

Sommer på Havnen i Ry

Vi gentager succes fra sidste år.

Her er hvad pressen skrev efter sidste års koncert:

Fra Uge-bladet Skanderborg:

“RY: Harmoniorkester, operette-sangerinde og en varm sommeraften viste sig at være opskriften på en god koncertmenu, da koncerterne ved havnepladsen i Ry blev indledt.

Havnepladsen var fyldt til bristepunktet, skrænter og bolværk var i brug, og næsten 1000 forventningsfulde tilhørere var bænket op til den 19. havnekoncert sæson i Ry, hvilket er rekord.

»Af de mange sponsorer, vi har i aften for at kunne give en god og gratis koncert, er Vorherre særlig. Han har sponsoreret det gode vejr,« indledte Karl-Erik Jørgensen fra Havnekoncertudvalget.

Han takede samtidigt for den store økonomiske velvilje der er blandt alle andre sponsorer, Kultursamvirket og ikke mindst publikum for den store interesse, der er for koncerterne.

Harmoniorkesteret Tonica fra Aarhus med dirigenten Carsten Seyer-Hansen i spidsen indledte koncerten med fællessangen »Jylland mellem tvende have«. Her sang operasangerinde Laura Flensted-Jensen for
og fik publikum med på de omdelte sange.

Der var stemning fra første sekund i den time koncerten varede.

Der blev spillet populære værker af bl.a. Grig, Tjaikovskij og Duke Ellington og Laura Flensted-Jensen var på scenen et par gange og lod sin flotte stemme lyde til publikums store begejstring. Det 40 mands store
harmoniorkester boltrede sig rigtig i Ry »koncerthuset.

Aftenen sluttede med stående bifald og der blev fremkaldt ekstranumre.”

07.04.13

Forårskoncert 2013

 

 

07.04.13

Forårskoncert

Harmoniorkestret TONICA spiller koncert d. 7. april 2013. Med Casper Schreiber som dirigent.

 

06.01.13

Nytårskoncert 2013

Harmoniorkestret TONICA og Frans Rasmussen spiller nytårskoncert

Harmoniorkestret TONICA

Frans Rasmussen, dirigent

Anne Margrethe Dahl, sopran

Peter Lodahl, tenor

Festlig, folkelig og forrygende med Frans forrest.

Sådan byder Harmoniorkestret TONICA velkommen til deres traditionsrige nytårskoncert i Musikhuset Aarhus.

I spidsen for nytårskoncerten 2013 står dirigent og konferencier Frans Rasmussen. TONICA er stolte af at kunne præsentere dirigenten bl.a. kendt fra Tv-programmerne ”Maestro” og ”Stemmer fra Vollsmose”.
Frans Rasmussen har dirigeret overalt i Danmark og det meste af verden og nu står han foran et veloplagt TONICA. Sammen vil de underholde publikum til en anderledes nytårskoncert, hvor alt kan ske. Repertoiret spænder vidt og der vil være musik for enhver smag lige fra Mozart til Queen.

For at gøre denne eftermiddag endnu mere festlig vil Harmoniorkestret TONICA præsentere to sangere fra Det Kongelige Teater. Glæd jer til sopranen Anne Margrethe Dahl og tenoren Peter Lodahl der både vil synge solo, men også vil bevæge publikum med nogle skønne duetter. Begge har sunget en lang række roller og optrådt i flere lande.

Med denne koncert sætter TONICA et flot punktum for det første år uden fast dirigent. TONICA har valgt at arbejde i projekter med skiftende dirigenter, og det har været et udbytterigt og spændende år.
Det er således ikke kun publikum der kan glæde sig, det gør orkestret i høj grad også.

Kom og nyd en nytårskoncert der ikke er som alle andre.

Kom i nytårsstemning med Harmoniorkestret TONICA

 

28.10.12

Efterårskoncert 2012

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Harmoniorkestret TONICA og dirigent Niels-Ole bo Johansen

 

01.09.12

Wienerkoncert 2012

 

 

14.06.12

Kirkekoncert

TONICAs sommerkoncert bliver i år afholdt i Skt. Lukas Kirke i samarbejde med dirigenten Carsten Seyer-Hansen.

 

22.04.12

Koncert i naturskønne omgivelser

 

 

22.01.12

Nytårskoncert i Ebeltoft

 

 

15.01.12

Nytårskoncert i Musikhuset Aarhus

 

 

27.10.11

Efterårskoncert 2011

 

 

27.08.11

Wienerkoncert 2011

Dirigent: Michael Delchev

Solister: Laura Flensted-Jensen og Niels Bo Emgren

Rådhushallen i Aarhus

 

29.05.11

Sommerkoncert

 

 

12.03.11

Forårskoncert med Harmoniorkestret TONICA og den amerikanske dirigent Ricardo Averbach

I dette forår samarbejder Harmoniorkestret TONICA med den amerikanske dirigent Ricardo Averbach.Vi afslutter dette projekt med en koncert i Rådhushallen hvor der kan høres følgende værker.Alfred Reed: Armenian Dances – part 1

Gordon Jacob: William Bird Suite

Johan De Meij: Symphony No. 1 “Lord of the Rings” “Gandalf” og “Hobbits”

David Holsinger: On a Hymsong by Philip Bliss

Poul Hart: Cartoon

Vi glæder os meget til at præsentere disse meget forskellige værker for jer.

Entré 70 kr.

 

15.01.11

Nytårskoncert 2011 – Ebeltoft

 

 

09.01.11

Nytårskoncert 2011 – Musikhuset

 

 

13.11.10

Harmoniorkestret TONICA i Hadsten

Harmoniorkestret TONICA indtager Sløjfen i Hadsten med fuld musik – filmmusik. Kom og
hør et oplagt orkester spille kendte værker fra filmens verden. Det bliver en eftermiddag alle kan synge med på – hvem kan ikke huske temaet fra Olsen Banden, Mød mig på Cassiopeia og The Pink Panther.

 

28.08.10

Wienerkoncert 2010

TONICA afholder deres traditionsrige wienerkoncert i Rådhushallen lørdag d.
28. august kl. 16.00. Musikken vil være af bl.a. Strauss, Otto Nicolai og selvfølgelig fejrer vi også 200 året for Lumbyes fødsel. Årets solister er Julie Kold Vilstrup og Estrid Molt Ipsen.

20.06.10
Sommerkoncert

Tonica afholder sommerkoncert søndag d. 20. juni kl. 14.00 på plænen bag Bymuseet, Carl Blochs Gade 28. Nærmere følger senere.

 

11.04.10

Forårskoncert 2010

TONICA spiller i år forårskoncert i Rådhushallen i Århus – denne gang med professor Niels-Ole Bo Johansen foran orkesteret.

Programmet byder bl.a. på spændende værker af Richard Wagner, Percy Grainger, J. P. Sousa og Arthur Sullivan.

Koncerten starter kl. 19.30 – Entré 60 kr.

 

10.01.10

TONICA’s Nytårskoncert 2010

Endnu en gang byder TONICA op til en festlig og farverig Nytårskoncert i
Musikhusets store sal. I år skal vi fejre Tonicas 70 års fødselsdag med
et brag af en koncert.Årets solister/konferenciers er Lisbeth Kjærulff, Jesper Brun-Jensen og Hans Dueholm.Endvidere medvirker traditionen tro dygtige dansere fra Århus Sportsdanserforening.TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil stå på podiet.Der er underholdende musik i foyeren fra kl. 14.00.Billetter kan købes i Musikhuset, tlf. 89.40.40.40 eller på BilletNet.

 

15.11.09

Kirkekoncert

En stille efterårsaften i selskab med Harmoniorkestret TONICA, som spiller
værker af bl.a. Handel, Grieg og Bach i smukke omgivelser i Skt. Lukas
Kirke.

 

31.10.09

Regionalstævne

TONICA stiller i år op til DAOs regionalstæve. Tid, sted og program oplyses hurtigst muligt.

 

29.08.09

Wienerkoncert

Traditionen tro byder TONICA igen i år velkommen til wienerkoncert i Rådhushallen.

 

28.05.09

Forårskoncert på Anna Gade skole

TONICA spiller forårskoncert på Anna Gade skole med følgende program:

* Gordon Jacob: An Original Suite

* Wagner: Trauersymfoni

* Hans Schreiber: Danny Polka

* Ulvaeus/ Andersson: Chess

* Arr. Bob Lowden: Big Band Bash

* John Williams: Concertmarch af 1941

* Bizet: 4 satser fra Carmen

Dirigent: Michael Deltchev.

Alle er velkomne. – Der er fri entré.

 

11.01.09

TONICA’s Nytårskoncert 2009

Harmoniorkestret TONICA spiller op til en festlig nytårskoncert i Musikhus Århus, Store sal.Sangsolist ved nytårskoncerten bliver den populære Anne Dorte Michelsen, og skuespilleren Michael Hasselflug, bl.a. kendt fra Århus Revyen, vil være årets konferencier.Endiverede medvirker – traditionen tro – dansere fra Århus Sportsdanserforening.

TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil som sædvanlig stå på podiet.

Billetter kan købes i Musikhuset og på Billetnet fra mandag den 27. oktober.

 

08.09.08

TONICA-Aktiviteter i Tyrolerteltet KLOSTERHAVEN – Skolebakken

Fredag 29. august 20.30 – 01.00 ————————— DeLoreans – Back to the 80’s – Danseshow

Lørdag 30. august

14.00 – ———————————– ”SwingBanden” – Randers, Danseorkester

20.00 – 01.00 —————————————————- Tonica’s Tyrolershow

Søndag 31. august

14.00 – 15.00 ————————————– Promenadekoncert med TONICA

15.00 – 15.30 ———————————————– Tonica Saxophone Quintet

15.30 – 17.30 ——————————————————Tonica’s Tyrolershow

20.00 – ———————————- DeLoreans – Back to the 80’s – Danseshow

Mandag 1. september

13.30 – ———————- Bruger-Hjælper Formidlingens Festuge-hyggehjørnet

m. Carsten Hjort, Senior Swing/ Quiz og gaveshow

19.00 – ——————————- Gospelkoncert, ”Living Gospel” og ”Voicing”

Tirsdag 2. september

10.00 – —————————————————- Handicap-rock og Viseshow

19.30 – 21.00 —————————————————- Tonica’s Tyrolershow

21.00 – 23.45 ———————————————- Roger & Over – Rockshow

Onsdag 3. september

14.00 – ————————————– Projekt Tom Kristensen, Digte og musik

15.30 – ————————- TEARS – Musikalsk fusion til en dansabel cocktail

19.00 – 23.45 ————————- Bakkesangerinderne Dot, Karen Marie, Tina

————————————- afvekslende med Tonica’s Tyrolere

Torsdag 4. september

15.00 – —————————————– Crazy Ivan’s – Rockshow 60’-70’-80’

20.00 – 23.45 —————————————————- Tonica’s Tyrolershow

Fredag 5. september

15.00 – —————————————- Danseorkestret ”Swingbandet”, Århus

20.00 – 00.45 —————————————————–Tonica’s Tyrolershow

Lørdag 6. september

14.00 – —————————————— “Grandparents” – Viser og Bluegrass

20.00 – 00.45 —————————————————- Tonica’s Tyrolershow

Søndag 7. sepember

14.00 -15.00 ————————————— Promenadekoncert med TONICA

15.00 -15.30 ———————————————– Tonica Saxophone Quintet

15.30 -17.30 ————————————————– TONICA’s Tyrolershow

Busrute 7 – Grenåbanen – P-pladser – lige ved døren.

 

30.08.08

Wienerkoncert med TONICA i Rådhushallen

Traditionen tro spiller TONICA Wienerkoncert i Rådhushallen i Århus.
Der vil lyde musik af de gamle wienerkomponister: Strauss’erne, Lanner, Suppé, vores egen Lumbye med flere.I år præsenteres sopranen Jette Rosendal som sangsolist. Jette Rosendal vil sammen med TONICA fortolke de kendte wienersange.Jytte Dreyer vil igen i år præsentere musikken for publikum, og TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil stå på podiet.Der er billetsalg ved indgangen.

 

30.08.08

FESTUGE-Koncerter med Harmoniorkestret TONICA.

Lørdag den 30. august, kl. 16.00-17.15Wienerkoncert med Harmoniorkestret TONICA, Rådhushallen, Århus

Søndag den 31. august, kl. 14.00-15.00

Promenadekoncert med TONICA, Tyrolerteltet KLOSTERHAVEN, Skolebakken

Søndag den 7. september, kl.14.00-15.00

Promenadekoncert med TONICA, Tyrolerteltet KLOSTERHAVEN, Skolebakken

 

28.06.08

TONICA-koncert ved indvielse af Århus å.

I forbindelse med indvielsen af Århus å ved Møllerparkenspiller TONICA en koncert af ca. 1 times varighed.

 

01.06.08

Fælleskoncert med Harmoniorkestrene APO og TONICA

Harmoniorkestrene APO og TONICA spiller fælleskoncert i Rådhushallen.

 

17.05.08

DAO Århuskredsens 40 års jubilæum

I anledning af DAO Århuskredsens 40 års jubilæum holdes en koncert på Skt. Knuds Torv.

Flere af byens orkestre – heriblandt Tonica – vil hver for sig og sammen spille koncert i tiden mellem kl. 10.00 – 12.30.

 

06.01.08

Nytårskoncert

TONICA spiller Nytårskoncert i Musikhus Århus, Store sal. Dette års solister er Louise Fribo og Guido Paevatalu, begge sangere ved Det kongelige Teater. Begge solister er kendt fra radio og TV, og de har begge optrådt med et utal af koncerter i udlandet. Louise Fribo har endvidere haft mange store roller i forskellige musicals.Endvidere medvirker dansere fra Århus Sportsdanserforening. TONICA’s dirigent Michael Deltchev vil som sædvanlig stå på podiet. Tonica’s Sax Quintet varmer op i caféen fra kl. 14.00. Billetter kan købes i Musikhuset og på Billetnet.

 

10.11.07

TONICA ved DAO’s regionalstævne i Skanderborg.

TONICA spiller ved DAO’s regionalstævne på Skanderborg Gymnasium, Højvangens Torv 6, 8600 Skanderborg.

 

01.09.07

Wienerkoncert i Rådhushallen

Traditionen tro spiller TONICA Wienerkoncert i Rådhushallen i Århus.
Der vil lyde musik af de gamle wienerkomponister: Strauss’erne, Lanner, Suppé, vores egen Lumbye med flere.Sammen med TONICA vil Danmarks bedste Wiener-operettepar Sofie Ottosen og Thomas Peter Koppel synge nogle dejlige wienersange.Skuespiller Klaus Wegener vil være konferencier, og TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil stå på podiet.Der er billetsalg ved indgangen. Dørene åbnes kl. 15.30. – Entre 60 kr.

 

21.06.07

Kirkekoncert i Vor Frue Kirke

TONICA spiller koncert i Vor Frue Kirke, Vestergade, Århus.Kirkens organist Lotte Bille Glæsel vil være solist ved et par numre.

Der spilles et varieret program med musik af bl.a. Händel, Tschaikowsky, Grainger, Purcel og Ravel.

Billetter ved indgangen. Entre 50 kr.

 

14.04.07

Familiekoncert på Gellerupscenen

TONICA spiller igen en Familiekoncert på Gellerupscenen.Programmet er også denne gang sammensat, så der er musik for både børn og voksne.

Det består bl.a. af Guide til harmoniorkestret – en præsentation af de enkelte instrumentgrupper, det musikalske eventyr Kong Børge, samt tema fra Olsen-Banden filmene.

Der vil også blive spillet Big Band musik, en rapsodi over danske folkemelodier, et spansk inspireret stykke musik og et par marcher, hvoraf den ene er St. Louis Blues March.

En eftermiddag, hvor det er hensigten at fornøje hele familien, og give indtryk af hvad man faktisk kan spille med et stort harmoniorkester.

 

20.01.07

Nytårskoncert i Ebeltoft.

TONICA spiller Nytårskoncert i Ebeltoft Idrætscenter.

Programmet er sammensat, så der vil være musik for enhver smag.

Sopranen Elsebeth Dreisig fra Den Jyske Opera er solist ved
koncerten, Nis Boesdal er konferencier, og dansere fra Århus
Sportsdanserforening vil medvirke til at skabe en god og festlig
stemning.

TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil stå på podiet.

Inden koncerten vil Tonica’s Saxophone Quintet spille en kortere afdeling.

DaMuCo er arrangør af koncerten. Billetsalg via www.damuco.dk eller via Ebeltoft Bibliotek på tlf. 8952 1350.

 

07.01.07

TONICA’s Nytårskoncert 2007.

Endnu en gang byder TONICA op til en festlig og farverig Nytårskoncert i Musikhusets store sal. Programmet er sammensat, så der vil være musik for enhver smag.Sopranen Elsebeth Dreisig fra Den Jyske Opera er årets sangsolist, og Eric Beselin, fagottist i Århus Symfoniorkester, vil spille en
fagotsolo sammen med TONICA.Traditionen tro har vi også dansere på programmet, nemlig de nybagte verdensmestre i latinamerikanske danse, Peter og Kristina Stokkebroe.Nis Boesdal er konferencier, og TONICA’s faste dirigent Michael Deltchev vil stå på podiet.Tonica Saxophone Quintet varmer op i foyeren fra kl. 14.00.Billetter kan købes i Musikhuset, tlf. 89.40.40.40 eller på BilletNet – til 160 kr., 130 kr., og 100 kr.