Koncerter

 • søn
  13
  jan
  2019
  Kolding

  Og endnu et stort kryds i kalenderen.

 • søn
  06
  jan
  2019
  Musikhuset Aarhus
 • søn
  30
  sep
  2018
  14:30 - 16:00Aarhus Rådhus

  Wienerkoncerten forlader Aarhus festuge, bare for at komme tilbage når det passer bedst: i det unge efterårets gyldene tid. Wien bleibt Wien! Som noget nyt udvides programmet med promenademusik. Vi glæder os til at ses den 30. september. Kom med Kjøbenhavns jernbane, i damp galop. Der dirigeres (Boris Kertsman), synges (Daniel Kjær Nielsen), danses (Århus Balletakademi) og spilles (Tonica), og vi glader os til jer der bliver publikum til hele festen.

  Billetter kan allerede købes online, på billetto (link)

  Lidt om koncerten:

  Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Tonica, der til denne koncert har inviteret dansere fra Aarhus Balletakademi og tenoren Daniel Kjær Nielsen.
  Koncerten tager udgangspunkt i Tonica´s tradition for at give et trofast publikum en koncert med klingende lystig wienermusik, som sædvanlig, men har løftet koncerten ud af festugen, tilføjer en genremæssig fornyelse og inviteret flere musikalske venner med for at give publikum mere for både øjne og øre.
  Med Daniel Kjær Nielsen, som tog alle med storm ved Tonicas Nytårskoncert 2017 i Musikhuset, er det nu tid til genhør med såvel det klassiske wiener repertoire som noget af det mest i ørefaldende fra musicalscenen.
  Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når dansen leveres af Aarhus Ballet Akademi. Akademiet har såvel klassisk som moderne ballet, jazz og step. Herudover er Akademiet og Talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.
  For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim lige har gæstet Århus.
  Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukt pyntede forhal i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

 • man
  03
  sep
  2018
  19-22Jazz-og folketeltet, Skt. Pauls Kirkeplads

  Ha' en hyggelig aften i jazz- og folketeltet, og oplev Tonicas lystige Tyrolere i festugen!

  Se hele arrangementet (inkl spisning fra kl. 18) her

 • søn
  17
  jun
  2018
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Glad jer årets første Havnekoncert med Tonica i Ry!

  Vi glæder os til at møde et veloplagt publikum, når vi går i gang under ledelse af Boris Kertsman, som er blevet vores faste dirigent, og med Mona Britt som solist.

   

 • søn
  22
  apr
  2018
  13:00Storcenter Nord, Aarhus

  Harmoniorkesteret TONICA byder alle indenfor til en festlig forårskoncert i Storcenter Nord. Udover at byde foråret velkommen kan vi også præsentere publikum for TONICA´s nye dirigent Boris Kertsman. Boris er ikke bare ny til denne koncert. Han vil fremover stå i spidsen for TONICA som fast dirigent. Et samarbejde som både orkester og publikum kan se frem til.

  Til forårskoncerten har vi valgt en buket med festlig, iørefaldende og varieret musik, så alle kan komme hjem med en god oplevelse. En flig af eftermiddagens program skal lige nævnes. Over Overturen til Candide og West Side Story, begge værker af Leonard Bernstein til filmmusik af Ennio Morricone og videre til en samling kendte Kai Normann Andersen melodier og meget mere.

  Så kom og vær sammen med TONICA.

  Vi glæder os til at give jer en god og fornøjelig eftermiddag.

  Billeter kan købes ved indgangen, eller på biletto.dk (link).

 • søn
  14
  jan
  2018
  Comwell Teater i Kolding

  Vi gentager vores store success fra nytårskoncerten i Aarhus i Kolding, nu med Peter Harbeck som dirigent. Solist i år er igen: Annette Heick!

  Læs mere om koncerten og forkæl dig selv med en billet på koldingbilletter.dk 🙂

 • søn
  07
  jan
  2018
 • søn
  03
  dec
  2017
  Kulturhuset Skanderborg

  Harmoniorkestret TONICA byder igen i år indenfor til en eftermiddag med de største julehits, danske salmer og fællessang - kort sagt: Julelækkerier.

  Få et pusterum i juletravlheden med Harmoniorkestret TONICA og sangeren Mona Britt Nykjær, der med sin fyldige stemme indtager koncertsalen og leder os igennem det musikalske julelandskab. Glem decemberkulden og nyd en afslappet og festlig eftermiddag, med sange som ”Nissernes Vagtparade” og ”Let it go”, inden hele salen sammen med Harmoniorkestret TONICA og Mona Britt Nykjær synger julen ind med salmen ”Vær velkommen”.

  Køb billet allerede i dag og glæd jer til denne herlige julekoncert søndag d. 3. december 2017 kl. 15.00.

  Dirigent: Niels Bo Emgren.

 • man
  28
  aug
  2017
  20:00Jazzteltet ved Skt Pauls kirke, Aarhus

  Oplev en festlig aften med Tonicas lystige Tyrolere i jazzteltet ved Skt Pauls kirke!

  Ein Prosit der Gemütlichkeit!

 • lør
  26
  aug
  2017
  15:00Rådhushallen, Aarhus

  Dirigenten Jørgen Fuglebæk er klar, når Harmoniorkestret TONICA slår dørene op for årets wienerkoncert. En koncert hvor man ikke kommer udenom Strauss-familien – denne gang kan publikum nyde den skønne Geschichten aus dem Wienerwald. Toner af danske H.C. Lumbye og Radetzky march er selvfølgelig også en tradition og ingen bliver snydt. Det er en fornøjelse at kunne præsentere årets sangsolister, Laura Flensted Jensen og Niels Bo Emgren.

  Entré 80 kr.

 • søn
  18
  jun
  2017
  19:30Musikpavillonen, Ry Havn

  Harmoniorkestret TONICA åbner igen Ry havnekoncerter i år og underholder igen på havnen søndag d. 18. juni 2017 kl. 19.30. Der spilles bl.a. engelsk musik af G. Holst og P. Grainger, marchmusik og musik af danske H.C. Lumbye, under ledelse af den unge dirigent og trompetist Boris Kertsman.
  Publikum får igen i år fornøjelsen af at lytte til Mona Britt Nykjær, der vil synge et par sange. Der er gratis adgang.

 • lør
  01
  apr
  2017
  Musikhuset ALFA, Aars
  Oplev Harmoniorkestret TONICA og andre harmoniorkestre ved dette DAO stævne.
  Det foregår i Vesthimmerlands Musikhus "ALFA" i Aars.

  TONICA spiller under ledelsen af René Bjerregaard Nielsen.

 • søn
  08
  jan
  2017
  15:00 - 17:00Musikhusets Store Sal, Aarhus

  Skyd året i gang med masser af god og festlig musik leveret af Harmoniorkestret TONICA og nyd en afslappet eftermiddag i godt selskab. En koncert der byder på dejlig musik, sjove indslag og stolte traditioner.

  Det gode selskab består af Trine Gadeberg, der både vil være konferencier og solist, dirigenten Peter Harbeck og sidst, men naturligvis ikke mindst Harmoniorkestret TONICA.

  Harmoniorkestret TONICA består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde.

  Trine Gadeberg er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange koncerter og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

  Peter Harbeck er uddannet mag.art. i musik fra Aarhus Universitet og har været ansat som klarinettist i Den Kongelige Livgardes Musikkorps, hvor han senere var ansat som dirigent og chef. Peter har også været ansat som dirigent og musikalsk leder af Søværnets Tambourkorps og er nu freelance dirigent og underviser.

  Medvirkende:
  Harmoniorkestret TONICA
  Solist: Trine Gadeberg
  Dirigent: Peter Harbeck